Wellness - Relax testmasszázsok
Lépj ki a hétköznapokból! Fedezz fel valami újat!

A wellness masszázsok nyújtotta különleges élmény igazi stresszoldás.

Illóolajos relaxálás - 120perc

Ajánlom azoknak,

-akiknek az érintés az elsődleges szeretetnyelvük
-akik szeretik a finom energiákat, és az olajos masszázs élményéről sem akarnak lemondani :)
-akik nem szeretik/vagy éppen nem kívánják az erős, gyúró, dörzsölő masszázst
-akik szeretnének csak lazulni, töltődni, kikapcsolódni

A masszázs itt is a svédmasszázs technikán alapul, ugyanakkor mégsem az izomcsomók és a letapadások kilazítása az elsődleges cél. A lassabb, nyugodtabb masszázs során test és lélek ellazul.

Egyenletes, lágy, hosszan simító mozdulatok, halk zene és illatok kíséretében. Igazi elmélyülés, kikapcsolódás, stresszoldás.

Feledkezz meg kicsit a hétköznapokról, ajándékozd meg magad egy wellness masszázs élményével!

Illóolajos relaxálás peelinggel - 120 perc

Első lépésben a peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámréteget. A bőr fellélegzik, és szomjasan fogja beszívni a hatóanyagokat a krémből, olajból. Az eredmény hetekig hidratált, bársonyos bőr.

A levendula kivételes gyógynövény, mely egyszerre nyugtat és élénkít., aromaterápiás hatása is kiemelkedő. A levendulás masszázs így lesz egy könnyed stressz-oldó kezelés, mely rendkívül nyugtatóan és pihantetően hat, ellazítja az ember idegeit, és jótékony hatással van az izomfáradtságra és a vérkeringésre. Használata a jó közérzet és a belső harmónia megteremtését eredményezi.

A levendula határozott illatjegyeit a mangó gyümölcsössége finom könnyedséggel ellensúlyozza, és ketten együtt egy igazán tápláló kombinációt alkotnak.

A gyengéd Mangós - Levendulás Sópeeling felszabadítja a testet, a könnyed olajok és az aromaterápiás hatás már önmagában is lenyűgöző. És a lényeg még csak eztán következik. Tápláló krém a bőr rugalmasságáért, és egy finom olaj a jól kivitelezett masszázsért.