Wellness - Relax testmasszázsok
Lépj ki a hétköznapokból! Fedezz fel valami újat!

A wellness masszázsok nyújtotta különleges élmény igazi stresszoldás.

Illóolajos relaxálás

Ajánlom azoknak,

-akiknek az érintés az elsődleges szeretetnyelvük
-akik szeretik a finom energiákat, és az olajos masszázs élményéről sem akarnak lemondani :)
-akik nem szeretik/vagy éppen nem kívánják az erős, gyúró, dörzsölő masszázst
-akik szeretnének csak lazulni, töltődni, kikapcsolódni

A masszázs itt is a svédmasszázs technikán alapul, ugyanakkor mégsem az izomcsomók és a letapadások kilazítása az elsődleges cél. A lassabb, nyugodtabb masszázs során test és lélek ellazul.

Egyenletes, lágy, hosszan simító mozdulatok, halk zene és illatok kíséretében. Igazi elmélyülés, kikapcsolódás, stresszoldás.

Feledkezz meg kicsit a hétköznapokról, ajándékozd meg magad egy wellness masszázs élményével!

Illóolajos relaxálás peelinggel

Első lépésben a peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámréteget. Masszázs során szervezetünk számára hasznos anyagokkal töltődünk fel, kiemelt fontosságú a méregtelenítés és a bőrradírozás. A kristályos só megszabadít minket az elhalt felszíni hámsejtjeinktől, pórusainkat kinyitja és lélegzethez juttatja bőrünket. A mélyebben lévő hámszövetek, a só és a hozzáadott illóolajok hatására, megszabadulnak a felhalmozódott méreganyagoktól. A bőr fellélegzik, és szomjasan fogja beszívni a hatóanyagokat a krémből, olajból. Az eredmény hetekig hidratált, bársonyos bőr.

A levendula kivételes gyógynövény, mely egyszerre nyugtat és élénkít, aromaterápiás hatása is kiemelkedő. A levendulás masszázs így lesz egy könnyed stressz-oldó kezelés, mely rendkívül nyugtatóan és pihentetően hat, ellazítja az ember idegeit, és jótékony hatással van az izomfáradtságra és a vérkeringésre. Használata a jó közérzet és a belső harmónia megteremtését eredményezi.

A peeling felszabadítja a testet, a könnyed olajok és az aromaterápiás hatás már önmagában is lenyűgöző. És a lényeg még csak eztán következik. Tápláló krém a bőr rugalmasságáért, és egy finom olaj a jól kivitelezett masszázsért.