ThetaHealing® 
Tudatos Teremtés


A Theta Healing® rendszerét Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg. Könyveiben ismerteti a technika, a módszer megszületését, leírja működését, és rengeteg instrukciót ad. 2006 óta oktatja is a módszert, és ma már a világ számos országában alkalmazzák.

Mi a Theta Healing®?

A Theta Healing® egy energetikai gyógyító rendszer sok-sok eszközzel, lehetőséggel, és egyben egy szellemi, spirituális filozófia is. A Theta Healing® -gel képesek vagyunk a számunkra szükségtelenné vált érzéseket, fájdalmakat oldani, feldolgozni és elengedni. Ez egy gyors, hatékony módszer, képes azonnali gyógyulást hozni testi, lelki, szellemi, mentális szinten egyaránt.

Nagyon fontos alapvetése a módszernek, hogy betegségek esetében nem javasolja az orvosi kezelések elhagyását, sőt, minden, a szervezet regenerálódását segítő eljárást támogat. Ezen kívül fontos, hogy a ThetaHealing® nem kötődik semmilyen vallási irányzathoz, nemre, korra és faji hovatartozástól függetlenül bárki kipróbálhatja, vagy el is sajátíthatja az alkalmazását.

A Theta Healing® az agynak egy természetes állapotát, a théta-állapotot használja ki. A theta-állapotot mindenki minden nap eléri, egy spontán, természetes folyamatként elalvás előtt és felébredéskor. Ez egy mély, ellazult állapot, melyben még képesek vagyunk a tudatos döntéshozatalra, de már hozzáférünk a tudatalatti tartalmakhoz, hitrendszerekhez, érzelmekhez. Ebben az állapotban egy egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

ThetaHealing® a tudatalatti minták tudatos cseréjét teszi lehetővé, felismeréseket ad, érzelmi felszabadulást és akár azonnali változást hozva a kapcsolatokban, egészség, munka, anyagiak, és főleg az önismeret - önbizalom - önértékelés területén.

Ezt tesszük a Theta Healing® Konzultáció során.

 • A Théta -állapotot tudatosan érjük el - Vianna útmutatása szerint.
  (Így kapcsolódunk a teremtői forráshoz, a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez, energiájához. Ez a mező mindig mindenhol jelen van, és mi rácsatlakozhatunk bármikor.)
 • Felderítjük, mely tudatos és tudatalatti hitrendszerek, érzelmi és viselkedésminták hozták létre a nem kívánt állapotot, élethelyzetet, betegséget.
 • A Theta Healing® eszközeivel, - pl Hitmunkával, Érzelemmunkával - megváltoztatjuk ezeket a hitrendszereket, érzelmi és viselkedésmintákat.
 • A théta-állapot nem hipnózis, és nem módosult tudatállapot. Végig teljesen éberek vagyunk, majdnem olyan, mint egy beszélgetés.

Theta Healing® mégegyszer:

 • Tudatalatti tudatos átprogramozása ÉBEREN, beszélgetve
 • vizualizációs vagy meditációs módszer
 • hitrendszerek megvizsgálása, cseréje
 • érzelmi minták korrigálása, tanítása, gyógyítása
 • az életterületek különböző oldalról való megvizsgálása
 • célkitűzések, álmok és vágyak megvalósításának eszköze.

Vianna Stibal, a technika megalapítójának küldetése pedig az, hogy megmutassa az embereknek, hogy kapcsolódnak a Mindenség Teremtő Erejéhez és tudatosan együtt képesek működni vele. Több, mint 25 éve ezt éli.

A Theta Healing® módszerről még, más szavakkal:

 • A ThetaHealing® módszerének használatával az emberi agy théta frekvenciába kerül, amely egyrészt lehetővé teszi a magasabb energiákkal történő kapcsolódást, másrészt a tudatalatti tartalmak érzékelését, ezáltal lehetőség adódik a személyiségben lévő blokkok feltérképezésére, megértésére és feloldására. A Theta Healing® technikai elemei megtanítják a Felettes Énünk, a Szellemi vezetőnk, a Forrásenergia érzékelését és az intuitív kapcsolódási módozatok általi spirituális munka végzését. Feltárulhatnak azok a gyökérproblémáink és a hozzájuk társuló hitrendszereink, amelyek gátolnak minket életvezetésünk során. A technika segítségével képesek vagyunk hit-és érzelemmunkát végezni, amelyek felszabadítólag, a változás erejével hatnak ránk.


2015-ben végeztem ThetaHealing Alaptanfolyamot, azóta használom ezt a technikát.
Azóta további tanfolyamokon is részt vettem: ThetaHealing Haladó, Áss mélyebbre, Teremtés és Bőség, Te és a Teremtő tanfolyamokon.

Azt tapasztalom, hogy ezzel a technikával (és még néhány másikkal) nagyon hatékonyan tudom kellemesebbé tenni az életemet, az élet különféle területein. A Teremtő Energiával, Feltétel Nélküli Szeretet terével való élő kapcsolódás sok örömmel, és kellemes érzésekkel tölti fel napjaimat.

Ha úgy érzed, segíthetek neked, keress bátran!


Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.