Reflexzónás talpmasszázs
...és a tested életre kel.

Általánosságban elmondható, hogy a lábunk a legkevésbé elkényeztetett testrészünk. Tapasztaltad már, hogy egy frissítő talpmasszázs mennyit segíthet? Különösen egy hosszúra sikeredett, ácsorgással és rengeteg járkálással teli nap után?

Talpmasszázsomat egyórásra terveztem, így jól tudom kombinálni a svéd masszázs lazító, átmozgató elemeit a reflexónák érintésével. Célja: A pozitív pszichés változások megteremtése, a fizikai és lelki diszharmónia megszüntetése. A stressz hatások megszüntetése, ellazulás, a belső nyugalom biztosítása.
Mire jó a talpmasszázs, és hogyan hat?

  • A kezelés javítja a keringést, és jótékony hatása van az egész szervezet működésére. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel aktivizálja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozását kézzel (segédeszköz nélkül) végezzük. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra alkalmas. Frissítő talpmasszázst egészséges emberen lehet végezni.
  • A mozgásszegény életmódnak köszönhetően izmainkat nem megfelelően használjuk, továbbá a nem megfelelő lábbelik, szűk cipők, akadályozhatják a normál vérkeringést a lábban. A talpmasszázzsal nagymértékben serkentjük a vér-, és nyirokkeringést. Stimuláljuk a talpon található izmokat, csökkentjük a merevségeket, feszültségeket, és fájdalmat a lábon.
  • A rendszeres talpmasszázs felszabadítja a különböző energiablokkokat, és enyhíti a stressz és fáradtság tüneteit, így máris szert tehetünk a jobb közérzetre.
  • A nyugtató és pihentető talpmasszázs segíti a test ellazulását, javítja a vérkeringést, nyugtatva az idegeket és az idegrendszert, így elősegítve a nyugodt alvást.
  • Végül, de nem utolsó sorban a rendszeres frissítő talpmasszázs segít, hogy lábunk egészséges maradjon.