Spirituális Masszázsok
Rendezd át az életed!

Intuitív Masszázs
Intuitív melegolajos testmasszázs, mely gyengéden ellazít, és lágyan oldja a belső feszültséget. Masszázs közben egyensúlyba hozom az energiarendszered, gyógyítást kérek testnek és léleknek.
Engedd meg, hogy megérkezz ÖnMagadba!


4-elem-Egyensúlya

A 4elemBodywork során az Ősi Elemek meghívásával dolgozok, ami zenével, tánccal és érintéssel történik.
Az energiát tánccal, táncos mozdulatokkal, érintéssel mozgatom, ami egy erőteljes és dinamikus energiamunka, egy erőteljes átmozgatása az Életenergiádnak.
A 4elem - 4égtáj - 4minőség egyenként dolgozik rajtad, míg végül Egyensúlyba kerülnek, és közben megérkeznek számodra a megértések életed kérdéseire, és útmutatást is kaphatsz.

Egy barátnő tollából, aki már részesült ebből a masszázsból:

"A négy elem energiájára minőségére folyamatosan szükség van a mindennapjainkban. Ha ezek egyensúlyban vannak, az életünk különböző területei is kiegyensúlyozódnak. Tudat nélkül is használjuk ezeket a minőségeket, de általában megosztva, van amelyiket sokszorosan. A 4elemBodywork masszázs során ezek kiegyensúlyozódnak, számodra is megfoghatóbbakká válnak ezek a minőségek, és egyszerre hatékonyabban segítenek téged az adott problémád megoldásában. Judit az elemeket zenével, tánccal, érintéssel hívja elő, segítve téged ezek megtapasztalásában, befogadásában. Hatékonyságuk a te befogadó képességed, megengedésed szerint fejti ki hatását. A masszázs/bodywork során a test ellazul, az elme elcsendesül, segítve a hozott témád megoldásainak felszínre kerülését a tudatalattidból. Ha a válasz a masszázs során nem lenne értelmezhető, akkor is az aurádban végzett energetikai munka a hétköznapjaidban fogja megmutatni és meghozni a változásokat a válaszokat és beindítja a megrekedtnek tűnt élethelyzeteket ." Erika

SzakrálisMasszázs&MassageFlow