Életmandala Spirituális Masszázsok
Rendezd át az életed!

Belső Hang Intuitív Masszázs
Frissítő - energetizáló - harmonizáló intuitív melegolajos testmasszázs, mely gyengéden ellazít, és lágyan oldja a belső feszültséget. Masszázs közben egyensúlyba hozom az energiarendszered, gyógyítást kérek testnek és léleknek. Engedd meg, hogy meghalld a Belső Hangod,  és válaszokat kapj életed kérdéseire! Engedd meg, hogy megérkezz ÖnMagadba!


4-elem-Egyensúlya-Bodywork

A 4elemBodywork során a Szent Elemek és Szent Irányok meghívásával dolgozok, ami zenével, tánccal és érintéssel történik. Ahogyan táncommal mozgatom az energiát, ez egy erőteljes és dinamikus energiamunka, egy erőteljes átmozgatása az Életenergiádnak.
A 4elem - 4égtáj - 4minőség egyenként dolgozik rajtad, míg végül Egyensúlyba kerülnek, és közben megérkeznek számodra a megértések életed kérdéseire, és útmutatást is kaphatsz.

Egy barátnő tollából, aki már részesült ebből a masszázsból:

"A négy elem energiájára minőségére folyamatosan szükség van a mindennapjainkban. Ha ezek egyensúlyban vannak, az életünk különböző területei is kiegyensúlyozódnak. Tudat nélkül is használjuk ezeket a minőségeket, de általában megosztva, van amelyiket sokszorosan. A 4elemBodywork masszázs során ezek kiegyensúlyozódnak, számodra is megfoghatóbbakká válnak ezek a minőségek, és egyszerre hatékonyabban segítenek téged az adott problémád megoldásában. Judit az elemeket zenével, tánccal, érintéssel hívja elő, segítve téged ezek megtapasztalásában, befogadásában. Hatékonyságuk a te befogadó képességed, megengedésed szerint fejti ki hatását. A masszázs/bodywork során a test ellazul, az elme elcsendesül, segítve a hozott témád megoldásainak felszínre kerülését a tudatalattidból. Ha a válasz a masszázs során nem lenne értelmezhető, akkor is az aurádban végzett energetikai munka a hétköznapjaidban fogja megmutatni és meghozni a változásokat a válaszokat és beindítja a megrekedtnek tűnt élethelyzeteket ." Erika

SzakrálisMasszázs&MassageFlow


Testsuttogás - Léleksimítás

Ez egy lágy energiakezelés finom energiákkal, melyben ötvözöm az általam ismert és használt technikákat.

  • hangtál 
  • csakratisztítás
  • szivárványenergiák
  • sámánlélekmasszázs
  • ringatás

és/vagy kombinációja, ahogy a tested kéri.

Oldódnak az energiarendszer blokkjai, harmonizálódik, egyensúlyba kerül test és lélek. Több szinten, komplexen működik, tisztít, rendez, harmonizál, feltölt. Beindítja a változásokat.

Engedd, hogy megérkezz a saját életedbe!