Masszázs! Lélekgyógyítás! Finomenergiák! Sámándob!

A legnagyobb AJÁNDÉK a másiknak egy olyan Tér, ahol nincs ítélkezés, és ami megengedi, hogy felismerje saját RAGYOGÁSÁT.

Gary M. Douglas, az Access Consciousness alapítója.

Papp Judit vagyok.
Veszprémben várlak szeretettel olyan alternatív segítő technikákkal, mint pl.
 • Svédmasszázs,
 • IntuitívMasszázs,
 • Spirituális/Szakrális Masszázsok,
 • MetamorfBodywork,
 • Metamorf Masszázs,
 • ThetaHealing,
 • Access Bars és Access Body Testkezelő Energiák,
 • Sámándob és Hang.
Mint láthatod, kezeléseim az Önismeret és a Tudatos Teremtés eszközei.

Egyes kezelésekben a TEST fizikai állapota, más kezelésekben az ENERGIARENDSZER kap hangsúlyt, megint más kezelésekben a TUDATtartalmak többszintű, komplex transzformálásával dolgozunk azon, hogy Te olyan Életet élhess, amilyent szeretnél. Hiszen az érzelmi-energetikai állapotunk, tudatos és tudatalattinkban működő hitrendszereink , genetikai mintázataink és a beidegződött (idegrendszeri automatizmusok) szokásaink meghatározzák, erősen befolyásolják a mindennapjainkat. Kihatással vannak többek között az
  • egészségi állapotunkra,

  • munkahelyi és párkapcsolatainkra,

  • családi viszonyainkra,

  • pénzügyeinkre,

  • önértékelés - önbizalomra
  • cselekvőkészségünkre és képességünkre
  • teremtő képességünkre.
Világéletemben izgatott a nemfizikai valóság működése, és az, hogy hogyan hat a tudatunk és a tudatalattink, az érzelmeink a fizikai valóságunkra. Miért van az, hogy az egyik ember BOLDOGul, a másik meg nem. Mitől leszünk betegek? Miért halunk meg, és utána mi történik?
Ilyen és hasonló kérdések hatására fordultam az ezotéria világa felé, s csak később tudatosult bennem: EZO-Tér, az a BELSŐ-Tér. Tehát, ahogy bent úgy kint. A külső körülmények a mi bensőnk kivetülése. Így ha kívül változást szeretnénk, akkor irány BeFelé! A bensődbe vezető utazáshoz, transzformációkhoz, a változtatáshoz, a gyógyuláshoz - számtalan út és tapasztalás, önismereti munka után, amit most is folyamatosan csinálok - ma a fent említett eszközöket használom, amikor hozzám fordulnak. Talán "divatos" technikák, de valóban hatékonyak.
Miért használok ilyen sokféle technikát? Mert mindet szeretem. Sokoldalú vagyok, s némiképp nyughatatlan. Mindig kell az új, a hatékonyabb, vagy egyszerűen csak kell a változás. De ami sokkal fontosabb, hogy azt látom, minden módszer máshová hat, kicsit másként. A témáinkat megdolgozzuk pl. ThetaHealinggel (feltérképezzük a tudatalattiban működő hitrendszereket, és megváltoztatjuk), de kell a transzformálás a metamorf masszázs segítségével is, hogy mindez hatékonyan integrálódjon, és hogy a lélek "utolérje magát". Kell a masszázs, mert oly mértékben érintéshiányos közegben élünk, és kell/jó ha az izmokból is oldjuk a keménységet, stresszt. A spirituális/szakrális masszázsok pedig szintén igazi transzformáló erővel bírnak, miközben testnek és léleknek is kellemes, tápláló.
És hogy miért GYENGÉD TERÁPIÁK? Mert abban segítek, hogy felfedezd MAGadban a Belső Erőt, megtaláld a Saját Megoldásaidat, TÁPLÁLÓ - TÁMOGATÓ JelenLéttel, Energiákkal.


SVÉDMASSZÁZS

2008-ban szereztem gyógymasszőr képesítést, azóta segítem masszázzsal a hozzám fordulókat, testi és lelki egyensúlyuk, egészségük megőrzésében, visszaszerzésében.

Elmondhatom, hogy a munkám a hobbim. Öröm látni a változást, a mosolyokat, a megkönnyebbülést egy-egy kezelés után.

Mire számíthat nálam?

 • Masszázsom lágy, mégis kellő mértékben erőteljes és alapos masszázs.
 • Mindig figyelembe veszem a vendég aktuális fizikai és érzelmi állapotát.
 • A problémás területre kiemelt figyelmet fordítok.
 • Izomlazítás, fájdalomcsillapítás, relaxálás.

Miközben fáradt tagjaiból kimasszírozom a feszültséget, idegrendszere is megnyugszik, ellazul. A masszázs végén megkönnyebbülve, feltöltődve folytathatja a napot!

IntuitívMASSZÁZS - Szakrális MASSZÁZS - MetamorfBODYWORK

Az érintésben rendkívüli erő lakozik. Talán ezért is félünk tőle annyira .... amikor már félünk .... aki fél. Van, aki nem fél, de nem kap elég érintést ... bármilyen okból.

Az érintésben rendkívüli erő lakozik. Egy szeretetteljes érintésben. Világokat képes megváltoztatni. Rég eltemetett fájdalmakat felszínre hozni, és feloldani. Léleksebeket gyógyítani.

Az érintésben rendkívüli erő lakozik. Képes áthangolni az érzelmeidet. Képes megváltoztatni az életedet.

Érintelek - a testeden keresztül a lelkedet. Szeretettel. Biztonsággal.

LÉLEKGYÓGYÍTÁS - FINOMENERGIÁK

- egyéni kezelések
- csoportos, vezetett meditációk
- workshopok

Az elmúlt években számos gyógyító technikát is elsajátítottam, melyeket nagy örömmel alkalmazok. Stresszoldás, érzelmi - energetikai blokkok oldása, élethelyzetek, konfliktusok oldása.

 • ThetaHealing technika
 • Metamorf lélekoldás
 • Access Consciousness BARS és BODY ENERGIÁK
 • Gyógyító energiakezelések

Érzelmi-energetikai állapotunk, tudatos és tudatalattinkban működő hitrendszereink meghatározzák, erősen befolyásolják a mindennapjainkat. Kihatással vannak egészségi állapotunkra, munkahelyi és párkapcsolatainkra, családi viszonyainkra, pénzügyeinkre.

Ha szeretne változást az élete egy vagy több területén, szívesen segítek.

SÁMÁNDOB

- egyéni és csoportos gyógyítás,
- sámándobos női kör
- erődobolás

A dob és a csörgő ősi gyógyító hangszerek, gyökereik a régmúltba nyúlnak vissza, egészen az idők kezdetéig.
A dob különleges hangzása, rezgésvilága olyan mély tudatállapotba visz minket, ahol érzelmi blokkjaink feloldódnak, kinyílnak energia központjaink - a csakrák - és különleges harmóniába kerülhetünk önmagunkkal, külső és belső világunkkal.

A dobolás jótékony hatásai: a csakrák működése harmonizálódik, érzelmi blokkok és stressz oldás, a feszültség csökken, az idegrendszer megnyugszik, belső béke és harmónia jön létre, a lélek feltöltődik életerővel.

A hangoknak gyógyító erejük van. A dallamok, ritmusok megérintik a lelket, felszabadítják az érzelmeket. A dob segít kapcsolódni az ősi erőkhöz, a Földanyához, az elemekhez, MAGunkhoz.

Örömmel várom a találkozást!

Szeretne kapcsolatba lépni velem?