Metamorf lélekoldás
Hatékony oldás gyengéd érintéssel

A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, amivel a beragadt érzelmi energiákat tisztítjuk. Segít, hogy önmagadra találj, vagy újra összhangba, egységbe kerülj magaddal. Segít, hogy válaszokat találj. Egy igazán finom lélekgyógyítás.

A görög eredetű "metamorfózis" szó, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni.

A finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.  Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

A metamorf technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. Lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira is. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, felszabadítva az energetikai rendszerünket is.

A metamorf masszázs lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.