Metamorf lélekoldás
Hatékony oldás gyengéd érintéssel

A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, amivel a beragadt érzelmi energiákat tisztítjuk. Segít, hogy önmagadra találj, és/vagy újra összhangba, egységbe kerülj magaddal.

Egy igazán finom lélekgyógyítás. Kényelmesen, kellemesen, ruhában fekve, puha takaróval betakarva, biztonságban, védelemben, ellazulva.
A finom érintések a kezelt személyt egy olyan relaxált (a magzati léthez hasonló ) állapotba juttatja, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.

MIK AZOK A LELKI BLOKKOK?
Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Akadályozzák az energiaáramlást, ami kihat a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki.

A METAMORF MASSZÁZS segíti

  1. az előző életekből hozott
  2. a magzati korban
  3. a születés utáni, jelen életben
kialakult lelki blokkok feloldását is.
A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jöhetnek a pszichoszomatikus tünetek.

HOGYAN? Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak olyan idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel (a lábon, kézen és a fejen) a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, és ezen keresztül a tudatalatti vélt helyszínét, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

HATÁSA: Boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak, derűsnek érezzük magunkat. Megszabadít indokolatlan félelmektől, feszültségektől. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk, és rendbe jöhetnek pszichoszomatikus tünetek. Segít bennünket kiteljesedésünkben, az életünkben való előrehaladásban, segít harmóniába kerülnünk magunkkal és környezetünkkel, valamint az élethez való hozzáállásunkban is pozitív hatásokat tud elérni.


Bárki számára javasolt, aki fizikai szinten is szeretné megtámogatni a lerakódott negatív lenyomatok kitisztulását a testből.

Én személy szerint rajongok ezért a módszerért,
-mert nagyon hatékony
-nagyon kellemes.


Létrehozója Gaston Saint-Pierre, aki a reflexológiát ötvözte az energetikával, a filozófiával és a hermetikával.


Első körben 3 masszázs javasolt, hogy az oldódási folyamatok beinduljanak a hatékony tisztuláshoz.

Utána igény szerint, illetve közérzettől függően bármikor.