Metamorf lélekoldás
Hatékony oldás gyengéd érintéssel

A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, amivel a beragadt érzelmi energiákat tisztítjuk. Segít, hogy önmagadra találj, vagy újra összhangba, egységbe kerülj magaddal. Segít, hogy válaszokat találj. Egy igazán finom lélekgyógyítás. Igazán kíméletes és kellemes, fekve, ruhában történik a folyamat, takaróval betakarva, ahol biztonságos, puha és ellazult közeg állt rendelkezésünkre.

A finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.  Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

A technika a gerinc reflexpontjait használja fel a mélyen rejtező elakadások feloldásához, így az a leghatékonyabban tud kirezegni a testből és ezáltal fájdalommentes tisztulásban lehet részünk. A lábak, a kezek és a fej energiavonalát használjuk a módszer során, így ezek reflexpontjain keresztül oldódnak ki testünkből egy-egy energia-hullám segítségével. Segíti az előző életekből hozott és a tudatalattiban lévő lenyomatok feloldását, a magzati kor és a születés után, jelen életünkben kialakult lelki blokkok feloldását. Ezáltal segít bennünket kiteljesedésünkben, az életünkben való előrehaladásban, önszeretetben, önelfogadásban, önbizalmunk javulásában, segít harmóniába kerülnünk magunkkal és környezetünkkel, valamint az élethez való hozzáállásunkban is pozitív hatásokat tud elérni.


Bárki számára javasolt, aki fizikai szinten is szeretné megtámogatni a lerakódott negatív lenyomatok kitisztulását a testből.

Hatására megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.

Létrehozója Gaston Saint-Pierre, aki a reflexológiát ötvözte az energetikával, a filozófiával és a hermetikával.


Első körben 3 masszázs javasolt, hogy az oldódási folyamatok beinduljanak a hatékony tisztuláshoz.

Utána igény szerint, illetve közérzettől függően bármikor.