Metamorf lélekoldás
Hatékony oldás gyengéd érintéssel

A Metamorf masszázs az egyik legklasszabb lélekoldó kezelés. Rendkívül egyszerű, egyszerre lágy és nagyon hatékony, miközben te kellemesen pihensz. Nem kell beszélni, kitalálni, gondolkodni, ráérezni. Ez egy stresszoldó kezelés, amiközben megszabadulsz egy csomó beragadt érzelmi energiától, melyekre már nincs szükséged. Eredménye pedig rengeteg felszabaduló energia, felszabadultság, pozitív életszemlélet, harmónia, hála, és hasonló jóérzések ... egyszerűen színesebb és szebb és kisimultabb lesz a világ.


A Metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, amivel a beragadt érzelmi energiákat tisztítjuk. Segít, hogy önmagadra találj, és/vagy újra összhangba, egységbe kerülj magaddal. Egy igazán finom lélekgyógyítás. Kényelmesen, kellemesen, ruhában fekve, puha takaróval betakarva, biztonságban, védelemben, ellazulva. A finom érintések a kezelt személyt egy olyan relaxált állapotba juttatja, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. 


MIK AZOK A LELKI BLOKKOK?
Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén A negatívak,pl csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb. sokszor tudatosan már nem is emlékszünk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is, és akár testi problémákat is okozhatnak. 


A METAMORF MASSZÁZS segít 3 múltsíkon párhuzamosan feloldani a blokkokat.

- Az előző életünkből hozott feldolgozatlan sérüléseket.

- A magzati korban elszenvedett sérüléseket, emlékeket.

- A jelen életünkben a mai napig átélt történéseket.

Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jöhetnek a pszichoszomatikus tünetek. 

HOGYAN? Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak olyan idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel (a lábon, kézen és a fejen) a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.
HATÁSA: Boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak, derűsnek érezzük magunkat. Megszabadít indokolatlan félelmektől, feszültségektől. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk, és rendbe jöhetnek pszichoszomatikus tünetek. Segít bennünket kiteljesedésünkben, az életünkben való előrehaladásban, segít harmóniába kerülnünk magunkkal és környezetünkkel, valamint az élethez való hozzáállásunkban is pozitív hatásokat tud elérni.


Bárki számára javasolt, aki fizikai szinten is szeretné megtámogatni a lerakódott negatív lenyomatok kitisztulását a testből.

Én személy szerint rajongok ezért a módszerért,
-mert nagyon hatékony
-nagyon kellemes.

Szeretettel várlak!

Judit


Létrehozója Gaston Saint-Pierre, aki a reflexológiát ötvözte az energetikával, a filozófiával és a hermetikával.