Minden nap Masszázsnap
Veszprémben

A MASSZÁZS egy TERMÉSZETES és finom módja annak, hogy tegyünk önmagunkért, testi-lelki EGÉSZSÉGÜNKÉRT.


  • A jó masszázs segít az ellazulásban és alapvető fontosságú az egészségünk megőrzésében.
  • Segíthet bizonyos mozgásszervi panaszok megszűntetésében, illetve a tünetek enyhítésében.

Jobb közérzet, béke, megkönnyebbülés.

Egy jó masszázs Önnek is jár! Ebben lehetek segítségére.

hagyományos svédmasszázs

A TE Igényeid szerint: izomlazítás - fájdalomcsillapítás - regenerálás

A SVÉDMASSZÁZS lazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirok-keringést. Működésbe hozza a tartalék hajszálereket, melyeken keresztül több vér és oxigén jut a szövetekhez, sejtekhez. Javul a sejtek tápanyagcseréje, és a méreganyagok elszállítása. Az idegrendszeren és a reflexzónákon keresztül hatással van a belső szervek működésére. Egyensúlyba hozza a hormonális rendszert, optimalizálja a test élettani folyamatait (öngyógyító folyamatok).
A vendég rögtön a masszázs után érzi a fizikai és lelki feszültség enyhülését, javul a munkaképessége és általános közérzete. Ezért javasolt a rendszeres masszázs akkor is, amikor éppen nincsenek panaszaink. Szánj időt magadra és a testedre!


reflexzónás frissítő talpmasszázs

Talpmasszázsomat egyórásra terveztem, így jól tudom kombinálni a svéd masszázs lazító, átmozgató elemeit a reflexónák érintésével. Célja: A pozitív pszichés változások megteremtése, a fizikai és lelki diszharmónia megszüntetése. A stressz hatások megszüntetése, ellazulás, a belső nyugalom biztosítása.

  • A rendszeres talpmasszázs felszabadítja a különböző energiablokkokat, és enyhíti a stressz és fáradtság tüneteit, így máris szert tehetünk a jobb közérzetre.

wellnessmasszázs (+peeling)

Feledkezz meg kicsit a hétköznapokról, ajándékozd meg magad egy wellness masszázs élményével! A lassabb, nyugodtabb masszázs során test és lélek ellazul. Egyenletes, lágy, hosszan simító mozdulatok, halk zene és illatok kíséretében. Igazi elmélyülés, kikapcsolódás, stresszoldás.

Ajánlom azoknak,

  • akik szeretik a finom energiákat, és az olajos masszázs élményéről sem akarnak lemondani :)
  • akik nem szeretik/vagy éppen nem kívánják az erős, gyúró, dörzsölő masszázst
  • akik szeretnének csak lazulni, töltődni, kikapcsolódni

masszázs a kicsiknek

Bármily hihetetlen, a kicsik többsége is szereti a masszázst. Ajándékozd meg néha egy félórás lazulással. A rendszeres masszázs fejleszti a testkultúrát, testtudatoságot, tágítja a látásmódját, és tapasztalatot is szerez.

Előfordul, hogy már kisgyerekeknél is jelentkeznek a stressz hatásai. Feszesebb hát, váll, gyakori fejfájás jó jel lehet erre. Egy stresszoldó masszázs számukra is megkönnyebbülést hoz.

A kisebbeket akár félóra alatt át lehet masszírozni.

A nagyobb gyerekeknél 7-8. osztályban már külön javasolt lehet a masszázs. Hisz számukra is megkezdődik a fizikai igénybevétel, napi stressz. Havonta egy egyórás masszázs nekik már konkrétan hasznos lehet.

RELAX+

Ha igazán komplex én-időre vágysz...


Stresszoldó masszázsomat különböző stresszoldó - blokkoldó technikákkal egészítem ki. A test átmasszírozása után egy finom, lazító, feltöltő stresszoldással gyógyítjuk, regeneráljuk tovább a testet és a lelket.

Stresszoldó lehetőségek a masszázs után:

- Access Bars
- Access Test energiák
- Hangtál
- Metamorf energetikai masszázs
- Ringatás