Szeretettel várlak!
Ma mit választasz?

Várom hívásod! +3620 970 0666

Svéd masszázs

Izomlazítás / Fájdalomcsillapítás / Regenerálás / Relaxálás / Harmonizálás

Masszázs gyerekeknek 5-14 év 30perc/60perc

2 000 Ft/3000 Ft

Talp 30 perc

3 000 Ft

Talp -Reflexzónás harmonizálás 60 perc

5 500 Ft

Hát 30perc

3 000 Ft

Hát + Talp 60 perc

5 500 Ft

Hát 30perc +Indiai fejmasszázs

5 500 Ft

Hát 60perc

5 500 Ft

Teljes Test 60 perc

5 500 Ft

Teljes Test 60perc + Talp 30perc

7 000 Ft

Teljes test 60perc + Indiai fejmasszázs 30perc

7 000 Ft

Teljes Test 90-120perc

7 000 Ft

Bérlet vásárlásánal 15% kedvezményt biztosítok a kezelések árából. Az alkalmak száma (min.3 - max.10) egyénileg megválasztható.

15%

Relax+

...hogy test és lélek jól legyen!

120perc

10 000 Ft

Svédmasszázs után választható


- Access Bars, energetikai stresszoldás
- Hangtál, harmonizálás
- Metamorf energetikai masszázs


Élet Újrahangolás

Shia'ka Intuitív Masszázs 60perc-120perc

Ez egy teljesen intuitív, melegolajos testmasszázs, mely gyengéden ellazít, oldja a belső feszültséget. Masszázs közben a testből olvasva kiegyensúlyozom az energiarendszered. Gyógyítást kérek testnek és léleknek.

Engedd, hogy megérkezz! Érezd jól magad!

10 000 Ft

4elemBodywork

A 4elemBodywork során a Szent Elemek és Szent Irányok meghívásával dolgozok, ami zenével, tánccal és érintéssel történik. Egy erőteljes energiamunkával átrendeződik az életenergia, bemozdítva az elakadásokat.

8 000 Ft

IntuitívTestsuttogás és masszázs - finomenergiák - elakadások felszabadítása

Komplex energiakezelés, melyben ötvözöm az általam ismert és használt technikákat. Oldódnak az energiarendszer blokkjai, harmonizálódik, egyensúlyba kerül test és lélek.
Beindítja a változásokat. Engedd, hogy megérkezz a saját életedbe!

10 000 Ft

Metamorf energetikai masszázs

- hazaérkezés Önmagadba

Számomra a legnagyobb CSODA. Hogyan működik valójában? Rejtély. MŰKÖDIK!

A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések hatására lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak érzelmi blokkok. A lélek képessé válik feldolgozni ezéleti és előző életi traumákat. Nagyon hatékony! Engedd meg magadnak, hogy jól legyél!

10 000 Ft

Access Bars relax - létezni örömmel

Egy könnyed, kellemes energetikai fejkezelés. Szeretnél megszabadulni pörgő gondolataidtól? Szeretnéd újra kipihentnek és energikusnak érezni magad? Szeretnél a problémáid súlya alól kikerülni, s az életedre új szemmel tekinteni?

Megtapasztalnál egy könnyed, örömteli létállapotot, és hogy lehetséges egy teljesen más működésből létezni a Földön, testben? Az érzés semmihez sem hasonlít... ki kell próbálni!

Ha szavak nélkül, relaxációs stresszoldó céllal futtatjuk a bárjaidat, akkor az ár 7000 ft. Ha témára vonatkozó szóbeli oldásokat is kérsz, akkor 10 000 ft.

A Bars kezelés szavak nélkül is nagyon hatékony, ellazít, felszabadítja a berögzült nézőpontokat. A szóbeli "ránézés" a tudatosításban segíthet, illetve irányítottá válik az oldás.

Ha nem tudod, melyiket válaszd, szívesen segítek.

7000 Ft/10 000 Ft

Access Testkezelés - a korlátozások felszámolása

A Bars a begyakorolt viselkedésbeli, érzelmi mintákat törli, így megszabadulhatsz bármilyen korlátozó mintától. A Testkezelések képesek feloldani a testbe zárt, testbe kódolt programokat, melyek automatikus cselekvésekre és választásokra "kényszerítenek", és sok esetben megakadályozzák, hogy azt válaszd, amit valóban szeretnél. Az Access Testenergiái mélyen táplálnak, ellazítanak, és beindítják az öngyógyítást a testben.

Érdemes kipróbálni akkor is, amikor nagyon fáradt vagy, és pihenésre van szükséged.

10 000 Ft

Access Facelifting

Ez az energetikai sejtregeneráló kezelés nem csupán a bőr feszességére és a kontúrokra van jó hatással, mint ahogy a neve mutatja. Sok-sok kezelés után biztosan állíthatom, hogy az egyik legnagyszerűbb kezelés az Access palettáján, ahol a szépség csupán egy kellemes mellékhatás.

A Facelifting energiacsomagja mély ellazulást, megnyugvást, táplálást ad a sejteknek. Felold rengeteg stresszt (nemcsak, de főleg az öregedéssel kapcsolatos stresszek, fizikai-érzelmi traumák) és azok hatásait, amiket a sejtekben tárolunk. Jó hatással van mindenféle szövetre. Az izmokra, csontozatra, ízületekre, kötőszövetre, sejtes és nemsejtes, sejtközötti állományra.

10 000 Ft

ThetaHealing konzultáció - Teremts új életet! Változtass, hogy változzon!

A ThetaHealing® olyan energetikai technika, amely változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve a valóságodat. Egy kicsit olyan, mint egy energetikai coaching, tehát végig beszélgetni fogunk, és a fókuszban az áll, hogy tudatosságot nyerj az életed felett.

A ThetaHealing palettáján nagyon sok eszköz van, melyek közül a leggyakrabban használt technika az úgynevezett "ásás". Ezzel a módszerrel megnézzük, milyen hitrendszerek, elakadások vannak a háttérben azon a témán, amin változtatni szeretnél, majd pedig feloldjuk ezeket, és támogató energiákat kérünk számodra.


10 000 Ft