Access Bars
32 pont a könnyed létezésért...

Access Bars®

Az Access Bars egy fantasztikus fejkezelés, ami megnyugtatja a testet és a lelket. Segítségével csökken az agyi aktivitás, a folyton pörgő gondolataink elcsendesülnek, a zsongás helyét könnyedség és egy önkéntelen mosoly veszi át. És ahogy fejünk elcsendesül, úgy a testünk is elengedi magát, megszűnik a feszülés, a diszharmónia, megszületik egy belső örömérzés.

Szeretettel várlak, ha részesülnél ebben a klassz energetikai kezelésben, ha több örömet, megnyugvást, oldódást szeretnél.

Mi mindent írnak még a Barsról a Neten? Pl. ezeket:

A Bars arról szól, hogy a test megtanul befogadni. Hozzá járul, hogy változásokat idézzen elő életed MINDEN területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás és a stresszmentes élet felé.

Mire jó a Bars?
 • félelem, szorongás csökkentésére
 • stressz csökkentés / az elme letisztítása
 • az elfogadás örömének élni és kevesebbet mozogni az "üres járatokban"
 • alvásjavításra és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél
 • várandós nőknek
 • hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél
 • mély relaxációra
 • gyermekeknek, vizsgák, felelések előtt
 • eloszlatni/feloldani azokat a mentális, érzelmi, fizikai,
  energetikai gátakat, amelyek megragadva tartanak
 • a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni
 • fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban
 • megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel
 • nyitottá válni a fogadás képességére
 • jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni

és még sok minden másra!Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több "tárhelyet", hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.
Ez egy egyedülálló technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret, ahonnan bármit megváltoztathatsz az életedben, még azt is, amiről azt gondolod, hogy megváltoztathatatlan.
Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, pl.
 • pénz,
 • kontrol,
 • kreativitás,
 • szomorúság,
 • öröm,
 • szexualitás,
 • öregedés, stb.)

és ezek megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Amikor ezeket a pontokat gyengéden érintik a fejeden az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről. Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?
A pontok mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésesünk elektromágneses lenyomatát. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változás, a pozitív mozdulás lehetőségét.
A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor negatív gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a testi-lelki egészség megbomlása felé. A Baro-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat. A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat.
A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, és ezáltal könnyedebben éld az életed. Könnyebben lásd meg a lehetőségeidet, és hozz döntéseket.
Vissza kaphatod az életbe és a magadba vetett hitet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.


Ebben a valóságban az elfogadásnak nincs gyakorlata. A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket. Mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be, annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. Amikor gondolatokból, érzésekből, érzelmekből funkcionálunk, akkor nem létezünk, hanem elhatározunk, döntünk, bírálunk, következtetéseket vonunk le arról, hogy mit és hogyan fogadhatunk be.

Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel polarizáljuk az egységben levést, megteremtjük az elkülönülést és megszakítjuk a befogadást. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk, és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a legdinamikusabban utasítunk el.

Amikor a bárjaidat futtatjuk, az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Ez olyan, mintha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk; elutasításból, mintsem befogadásból. Az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok - amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz - hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte.