Access Facelift
Energetikai Ránctalanítás...vagy sokkal több annál?

Az Access Facelift® Fiatalítás és Energetikai ránctalanítás hozzásegít ahhoz, hogy megőrizd fiatalságodat, egyedülálló módon tudja kisimítani a ráncaidat, a testedet és az életedet!
Egy fantasztikus energia, amit habár az arcon és a dekoltázson végzünk, nem csak ott hat. Külsőleg visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, belsőleg pedig oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatnak a külső megjelenésünkre is. Komplex hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig 10-20 kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el.
HOGYAN HAT?
Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozunk, mely áttranszformálja, újrastruktúrálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt. A kezelés során számos terület aktiválódik, oldódik, tisztul és felülíródik: ránctalanítás, bőr rugalmassága, immunerősítés, sejtmemória, ítélkezés, döntések, minták, hitrendszerek.
EZ AZ ENERGIA SEGÍTHET:
- Az arc rugalmasságának visszaszerzésében, az arc, dekoltázs feszesítésében
- Hegek, foltok, ráncok eltüntetésében
- Testen alkalmazva a hasi zsírpárnák feloldásában
- Az egészséggel, öregedéssel kapcsolatos nézőpontok fellazításában
- Önítéletek feloldásában
- Testképzavar megoldásában