Access Body
Változások örömmel, könnyedén...

Access Testkezelések

Az Access testkezelések egyszerű, mégis nagyon hatékony eljárások, melyek a testbe zárt ítélkezések, gátak lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak.
Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal. Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. A kezelések arra invitálják a testet, hogy saját öngyógyító folyamatait aktiválja.

A testednek saját tudatossága van. Mi lenne, ha megtanulnál a nyelvén beszélni az Access testkezelések segítségével?
Azt tanultuk, hogy a testünk szilárd, sűrű, egy megoldandó probléma, valami, amit kontrollálnunk kell, le kell győznünk, át kell alakítanunk. Igaz ez?
Az Access Consciousness testkezelései arra szolgálnak, hogy a testünkre erőltetett nézőpontokat kioldják onnan. Ezek a kezelések feloldják a programozást, ami akadályozza a változás folyamatát. Arra lettek kitalálva, hogy nagyobb egységközösséget alakítsunk ki a testünkkel.

Szeretnéd-e, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek?